Sieć INTERFERIE to doskonała polska, domowa kuchnia, w której nie brakuje regionalnych specjałów z Sudetów oraz znad wybrzeża Morza Bałtyckiego.
Zgodnie z naszą filozofią, gastronomia INTERFERIE to przede wszystkim zdrowe dania, przygotowywane na bazie wysokiej jakości produktów, które pozwalają utrzymać kondycję ciała w jak najlepszej formie.
W obiektach INTERFERIE udostępniamy wygodne strefy restauracyjne, w których dominuje kuchnia polska. Zawsze stawiamy na jakość i nowinki kulinarne, dlatego w naszym menu nie brakuje dań tworzonych w oparciu o wysokiej klasy produkty, w tym świeże warzywa, owoce i morskie ryby. W ofercie restauracyjnej INTERFERIE stawiamy także na menu sezonowe, które zmienia się w zależności od pór roku. Nasi goście mogą ponadto liczyć na przygotowanie posiłków według diet eliminacyjnych, które wspierają leczenie różnych schorzeń, np. chorób kardiologicznych.
"Polecam zwłaszcza dla rodzin, które chcą odpocząć . W hotelu czysto, obsługa bardzo miła, jedzenie od wyboru do koloru bardzo dobre. Hotel godny polecenia jesteśmy bardzo zadowoleni, chętnie tu wrócimy."